Jídelní lístek od 16.12.2024 - 20.12.2024

Pondělí

0,4l Květáková 1,7,9

1. 130g Krůtí pečeně na slanině a houbách, těstoviny 1

2. 130g Vepřový plátek zapečený se slaninou a nivou, opékané brambory 1,7

3. 130g Sekaná pečeně, brambory s cibulkou, okurka 1,3,7

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. 400g Tyrolské rizoto se sušenými rajčaty a smetanou, parmazán 7,9

Úterý

0,4l Kmínová s vejcem 1,3,9

1. 130g Pečené vepřové maso, hlávkové zelí, knedlíky 1,3

2. 300g Boloňská masová směs, špagety, parmazán 1,7,9

3. 400g Bramborový guláš s uzeninou, chléb 1

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. 200g Kuřecí supreme, dýňové pyré, brambory 7

Středa

0,4l Frankfurtská 1,7

1. 150g Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou 1,3,4,7,9,10

2. 400g Kuřecí rizoto se zeleninou, sýr 1,7,9

3. 250g Pečené kuřecí paličky, šopský salát 7

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. 150g Medailonky z vepřové panenky, kukuřice se slaninou, opékané brambory, kečup 1

Čtvrtek

0,4l Hrachová se slaninou 1,7

1. 130g Svíčková na smetaně, knedlíky 1,3,7,9,10

2. 130g Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, brambory 1

3. 130g Pikantní masová směs, bramboráčky 1,3,7

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pátek

0,4l Čočková 1.9

1. 130g Sekaný řízek se sýrem, brambory, tatarka 1,3,7

2. 400g Zapečené šunkofleky, okurka 1,3,7

3. 300g Hovězí chilli, jasmínová rýže 1

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

5. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Přehled alegrenů
  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši a výrobnky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné /arašídy/ a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
  13. Vlčí bob a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich